dimarts, 29 d’abril del 2008

Resum de les precipitacions d'avui

A les 16:00 han començat a arribar precipitacions per l'oest, molt febles.



A les 17:oo les precipitacions afecten gran part de la meitad oest de forma moderada en general, sobretot a les terres de Lleida



A les 18:00 les precipitacions han augmentat la intensitat a la zona del berguedà i ripollès. A la comarca del pla de l'estany s'ha creat una tempesta d'una intensitat moderada, i ruixats dispersos a la resta de catalunya (tarragonès...)



A les 18:48, les precipitacions segueixen caient amb forta intensitat al nord-est del país, al tarragonès hi cauen precipitacions febles moderades. A Aragó es tornen a veure precipitacions amb nuclis grocs que es dirigeixen cap a catalunya.




A les 19:48, precipitacions moderades a la meitad est a l'alt empordà abundants i tot. A la meitad est del maresme i sud de la selva s'han creat unes tempestes que descarreguen amb força, a més a les terres de Lleida s'han format nuclis tempestuosos.




A les 20:48, el front en si, comença a recular per l'est deixant màxims de 20 l/m quadrats. Al centre de catalunya, encara hi queden tempestes residuals, que viatgen d'oest a est.



Les precipitacions han seguit descarregant d'oest a est, però ni de bon troç tan generoses.

Aquí us deixo una serie de dades de l/m2 acumulats fins ara d'algunes zones:

  • Girona: 13 l
  • Barcelona: 1 l
  • Tossa de mar: 12 l
  • Balaguer: 5 l

5 comentaris:

Anònim ha dit...

20 l/m2 a la Catalunya central. Aqui al centre del pais les precipitacions no han sobre passat dels 7 litres. Tambe has tingut algun error amb els litres que has obtingut a la pagina web. Espero que arreglis aquests problemes tecnics i et sorti millor, tot i que esta bastant be el blog.

Anònim ha dit...

Gràcies "anònim", per corregir-me els errors, crec que ja està bé, sobre lu de Tossa de Mar, ho ha informat al bloc de tv3 en "meteotossa"

Anònim ha dit...

Ja t´he afegit als enllaços del blog,
I no t´amoinis, que les dades les constrastem entre tots
Llluis El Masnou

meteotossa ha dit...

Bones
si si, 12 litres en el hellmann, per cert, has posat malamanet l'hora del radar, són 2 hores més i no pas 3.... Això de l'hora solar ens porta sempre de cul, jejeje.

Salut i bona explicació!
Ets un crack!jejeje

Anònim ha dit...

Lluis el Masnou, gràcies per afegir-me a l'enllaç.
Meteotossa, gràcies, per cert amb això del radar, et deus haver confos, la descripció de l'imatge és a dalt. Per si no m'he explicat bé:
Descripció
Imatge
Descripció
Imatge
I així continuament.
Gràcies a tots per comentar, sou uns cracks. jeje
Bona nit.